Ga naar de inhoud

Babyfluisteraar in Enschede maar op afstand

Babyfluisteraar op afstand, kinder afstemmingsconsult

In de praktijk kom ik baby’s en kindjes tegen waarbij dingen net niet helemaal lekker lopen of helemaal niet lekker lopen. Jij als ouder merkt dat, maar kan soms zelf niet bij de juiste oplossing komen. Dat is natuurlijk niet zo gek, aangezien een baby je niet zomaar 1,2,3 kan vertellen wat er gaande is.   

Als babyfluisteraar mag ik voor deze kindjes in afstemming (en altijd mét toestemming) als het ware even hun tolk zijn. Van onbewuste transgenerationele zaken, tot dingen die tijdens de zwangerschap of conceptie zijn gebeurd, of zelfs zaken op zielsniveau; kindjes krijgen van alles mee en als ouders bedenk je dat soms gewoon niet.

Dit consult is altijd op afstand en daarin stem ik af met jouw kindje op zoek naar wat hem/haar dwars zit. Vervolgens kijken we samen naar een oplossing. Voor dit consult gebruik ik de energetische somatische therapie methode. 

NB: Voor een consult bij oudere kinderen is het handig dat ze er toestemming voor geven.

Majansen babyfluisteraar adoula
Majansen Marleen innerlijk kind

Kinderwens consult - adoula

“Mag ik jouw kindje zijn”? 

Bij veel zieltjes die klaar staan aan de andere kant is er al ontzettend veel liefde en een groot verlangen om geboren te worden bij hun mama’s, papa’s, ouders.

Als adoula ondersteun ik je graag in de kinderwens periode om: spiritueel al contact met je kindje te maken. De liefde en het verlangen te laten stromen. Het vertrouwen binnen te laten en angsten of andere blokkerende zaken te helen. 

  • Vraag naar een ‘adoula/ kinderwens consult’
  • In de praktijk of op afstand
  • Voor dit consult gebruik ik de energetische somatische therapie methode. 

review

Wat ik gelijk dacht toen Marleen een consult op afstand bij mij deed: dit wil ik vaker bij haar doen! Ze was echt spot on en kon mij inzichten geven op vlakken waar ik anders niet zo snel was gekomen. Ik moest er even goed van bijkomen maar daarna voelde ik me echt bevrijd man! Ennnn.. we zijn inderdaad vaker aan de slag gegaan en sinds dat doe met Marleen kan ik zelf ook veel beter aanvoelen wat er allemaal onbewust en energetisch speelt bij mezelf of mijn gezin. Ze heeft ook e.e.a. voor mijn jongste dochter in haar eerste jaar gedaan en daar zag ik dan ineens een heel ander kind. Mooi wat deze warme vrouw kan en een aanrader voor iedereen die gevoelig is, of nieuwsgierig!
yvonne