Ga naar de inhoud

Energetisch werk, lichaamswerk, energetisch somatische therapie in Enschede / online

Spiritualiteit zonder poespas

Als klein meisje had ik al ‘spirituele’ ervaringen. Alleen waren die voor mij niet spiritueel maar normaal. Terwijl ik opgroeide en mij steeds meer verdiepte in spirituele materie merkte ik dat de bestaande esoterie en occulte kennis veelal niet resoneerde voor me, daarom heb ik het vooral in mezelf gezocht, gevonden en ontwikkeld én noem ik het spiritualiteit zonder poespas!

“Ik hoef niet perse spiritueel te zijn”

Maar als ik het ben dan gaat het als een speer. Ik heb een leuke community op mijn instagram pagina, waarin veel van mijn energetisch werk aanbod gewoon ontstaat. 

Om je een idee te geven over wat ik doe kun je mijn standaard aanbod op deze pagina bekijken, maar ik nodig je vooral ook uit om met me mee te doen in het laten ontstaan van magische en helende dingen tussen jou en mij (en jouw gezin). 

Eerst even kennismaken?
Neem contact op voor telefonische kennismaking via onderstaande knoppen of:

Doe mijn korte geleide visualisaties via MaJansen Maditaties op Spotify 

Energetisch somatische therapie in Enschede of op afstand

Energetisch somatisch consult voor jezelf

‘A healer does not heal you, but simply atunes to the frequency of the energy you need to heal so you can heal yourself’ – Bashar

Ik heb een eigen methode ontwikkeld die zich het beste laat omschrijven als energetisch somatische therapie: 

In de afgelopen jaren heeft de wetenschap van de kwantumfysica steeds meer van de energetische aard van onze materiële wereld aan het licht gebracht. We begrijpen nu dat atomen, de bouwstenen van alles om ons heen, slechts één procent materie bevatten. De overige negenennegentig procent? Dat is pure energie! Bovendien bestaat er volgens de kwantumfysica het Higgs-veld, dat een cruciale rol speelt in het vormen van onze realiteit. Dit veld doordringt alles in het universum en geeft deeltjes hun massa. Het gezegde ‘alles is energie’, dat door veel oude culturen en alternatieve geneeswijzen wordt omarmd, blijkt volledig gerechtvaardigd te zijn.

Dit inzicht opent de deur naar een geheel nieuwe manier van kijken naar onze wereld. Terwijl we in het dagelijks leven geneigd zijn om de materie centraal te stellen, nodigt de kwantumfysica ons uit om de diepere energetische aard van de realiteit te verkennen. Mijn werkwijze erkent dat alles in den beginne energetisch van aard is en dat hierin de sleutel ligt tot het begrijpen van de oorzaken van problemen. Tijdens een consult gaan we samen op zoek naar deze onderliggende oorzaken via een biotensor protocol. Nadat we een oorzaak hebben gevonden moet het wel resoneren >>

Majansen Marleen energetisch therapeut
Majansen energetisch lichaamswerk

Het woord soma komt van het Griekse woord voor lichaam en kan hier begrepen worden als belichaming, vaak ook aangeduid als ‘embodiment’.

Nadat we in het energetische hebben kunnen pin pointen waar een oorzaak ligt is het van belang dat dit daadwerkelijk in het lichaam wordt gevoeld. Dit geeft: 1; weer dat wat we onderzocht hebben klopt, dat het waarheid is en 2; de mogelijkheid tot inzichten, verwerking en ruimte voor nieuwe dingen. 

Taalcode en onderbewustzijn
Veel onverwerkte stukken van ons leven liggen begraven in onze vroege jeugd, een tijd waarin ons brein nog niet de taalcode had ontwikkeld om met taal uiting te geven aan die ervaringen. Vaak zijn herinningen uit die tijd, uit vorig levens of transgenerationele stukken opgeslagen in het onderbewustzijn.

Dit kan er voor zorgen dat bepaalde gevoelens en gebeurtenissen op latere leeftijd niet in woorden uit te drukken zijn. Toch betekent dit niet dat we er niet aan kunnen werken. Het lichaam heeft zijn eigen manieren om deze onuitgesproken ervaringen vast te houden en uit te drukken. Dit kan zich uiten als spanning, blokkades of zelfs onverklaarbare fysieke symptomen.

Gelukkig betekent het wel dat het lichaam het los kan laten onder de juiste omstandigheden. Wat we hiervoor inzetten, zijn methoden en technieken die het lichaam als een bron van wijsheid en genezing benaderen, zoals een opstelling, geleide meditatie of sjamanistische reis, energetisch healingwerk, nervus vagus oefeningen, of release yoga, en soms werken dingen als symbolen, tincturen of edelstenen heel goed. Hierbij creëren we een veilige ruimte waarin het lichaam vrij is om te reageren en te ontladen. Op deze manier kunnen we het verwerkingsproces op gang brengen zonder daar veel woorden aan moeten geven, maar wel met ruimte voor het begrijpen van van de gevoelens die wellicht nooit helemaal een plekje konden krijgen.

De kern van mijn benadering ligt dus in het harmonieuze samenspel tussen energetisch begrip en lichamelijk bewustzijn. Deze consulten zijn zowel live als op afstand te doen. 

Ervaar het zelf: Boek een consult en ontdek de wereld van energetisch somatische therapie.

review

Wat ik gelijk dacht toen Marleen een consult op afstand bij mij deed: dit wil ik vaker bij haar doen! Ze was echt spot on en kon mij inzichten geven op vlakken waar ik anders niet zo snel was gekomen. Ik moest er even goed van bijkomen maar daarna voelde ik me echt bevrijd man! Ennnn.. we zijn inderdaad vaker aan de slag gegaan en sinds dat doe met Marleen kan ik zelf ook veel beter aanvoelen wat er allemaal onbewust en energetisch speelt bij mezelf of mijn gezin. Ze heeft ook e.e.a. voor mijn jongste dochter in haar eerste jaar gedaan en daar zag ik dan ineens een heel ander kind. Mooi wat deze warme vrouw kan en een aanrader voor iedereen die gevoelig is, of nieuwsgierig!
yvonne