Meteen naar de inhoud

Een reading of healing voor jouw baby, kindje of jezelf in Enschede of op afstand

Spiritualiteit zonder poespas

Noot vooraf:
Momenteel geniet ik van een sabbatical. Zodra ik weer klanten aanneem zie je dat hier meteen terug. Mocht je vragen hebben of doorverwijzingen willen dan kun je me een berichtje sturen 🙂

———————————

Als klein meisje had ik al ‘spirituele’ ervaringen. Alleen  waren ze voor mij niet spiritueel maar normaal. Terwijl ik opgroeide en mij steeds meer verdiepte in spirituele materie merkte ik dat de bestaande esoterie en occulte kennis veelal niet resoneerde voor me, dus ik heb het vooral in mezelf gezocht, gevonden en ontwikkeld. Daarom noem ik het spiritualiteit zonder poespas!

“Ik hoef niet perse spiritueel te zijn”

Maar als ik het ben dan gaat het als een speer. Ik heb een leuke community op mijn instagram pagina, waarin veel van mijn energetisch werk aanbod gewoon ontstaat. Voor de laatste ontwikkelingen check je de hoogtepunten.

Ik doe readings en healings bij kinderwens, voor baby’s (babyfluisteraar of een soort luisterkind sessie) kindjes en gewone mensen 😉 op afstand, maar ook healingsessie en energetische behandelingen in mijn praktijk in Enschede. 

Om je een idee te geven over wat ik doe kun je mijn standaard aanbod op deze pagina bekijken, maar nodig ik je vooral ook uit om met me mee te doen in het laten ontstaan van magische en helende dingen tussen jou en mij (en jouw gezin). 

Lijkt jou dat iets? Neem dan gewoon contact met me op met jouw vraag of idee en dan komen we er samen wel uit. 

Voor korte gratis visualisaties kun je mijn MaJansen Maditaties op Spotify beluisteren.

Babyfluisteraar en adoula in Twente

Baby reading, kinderreading op afstand

Voor deze reading combineer ik mijn kennis als eerste 1000 dagen coach met het energetisch werk. In een reading op afstand stem ik af met jouw kindje op zoek naar wat hem/haar dwars zit. Daarna kijken we samen naar passend advies. 

Symptomen waaraan je kunt zien dat jouw kindje niet helemaal lekker in zijn/haar vel zit:

– Baby/dreumes slaapt niet (goed)
– Baby/dreumes huilt veel 
– Baby/dreumes voeding gaat niet lekker
– Baby overstrekt veel of heeft (verborgen)reflux 
– Baby/dreumes/kindje is veel in zichzelf gekeerd
– Er is gewoon wat afwijkend gedrag of je hebt als ouder het gevoel dat er wat speelt. 

Boek hieronder een reading in of stuur me een whatsapp berichtje met jouw vraag. 
NB: Voor een reading bij oudere kinderen moeten de kinderen zelf toestemming geven.

marleen babyfluisteraar twente
majansen babyfluisteraar 22

“Mag ik jouw kindje zijn”? 

Bij veel zieltjes die klaar staan aan de andere kant is er al ontzettend veel liefde en een groot verlangen om geboren te worden bij hun mama’s, papa’s, ouders.

Als adoula ondersteun ik je graag in de kinderwens periode om: spiritueel al contact met je kindje te maken. De liefde en het verlangen te laten stromen. Het vertrouwen binnen te laten en angsten of andere blokkerende zaken te helen. 

  • Je boekt een ‘adoula sessie’
  • en krijgt een reading/healing/coaching in één
  • In de praktijk of op afstand

Healing & readings in Enschede of op afstand

healing sessie en reading voor jezelf

Een energetische healing sessie die we ook op afstand kunnen doen. Wanneer je op zoek bent naar bepaalde antwoorden of je energie weer wil laten stromen. Je het gevoel hebt dat er energetisch iets in de weg zit, er iets met vorig levens is of op zielsniveau. Of als dit gewoonweg voor je resoneert, want dat is altijd de beste beweegreden, vind ik. 

Weet je niet zeker of ik je kan helpen? Whatsapp me je vraag. Ik denk graag met je mee! 

majansen bloesemremedies 22
marleen kaart kijkt 22

Voor beide sessies of een combinatie ervan ben je welkom in mijn praktijk in Enschede of op afstand. In dat laatste geval krijg je van mij een verslag van de reading die je op je gemak door kunt nemen en waar we, als er behoefte aan is, nog even over kunnen praten. 

review

Wat ik gelijk dacht toen Marleen een reading en healing op afstand bij mij deed: dit wil ik vaker bij haar doen! Ze was echt spot on en kon mij inzichten geven op vlakken waar ik anders niet zo snel was gekomen. Ik moest er even goed van bijkomen maar daarna voelde ik me echt bevrijd man! Ennnn.. we zijn inderdaad vaker aan de slag gegaan en sinds dat doe met Marleen kan ik zelf ook veel beter aanvoelen wat er allemaal onbewust en energetisch speelt bij mezelf of mijn gezin. Ze heeft ook e.e.a. voor mijn jongste dochter gedaan en daar zag ik dan ineens een heel ander kind. Mooi wat deze warme vrouw kan en een aanrader voor iedereen die gevoelig is, of nieuwsgierig!
yvonne