Ga naar de inhoud

Aanmelden voor de live meditatie met Marleen

Majansen Marleen energetisch therapeut

Live gechannelde meditatie

Sinds 2022 ‘channel’ ik meditaties. Ik ben live de stem die je door de meditatie heen leidt en ik bereid daar niks op voor. Alles ontstaat in het moment. Op de mengelmoes van vibraties en energie die we met elkaar neer zetten in dat moment. 

De meditaties zijn meestal een combinatie van ontspanning en een innerlijke reis en kunnen op alle niveau’s meegedaan worden. 

Eerst volgende meditatie:

– 18 februari 19:00 uur in Enschede

Deelname prijs: 11,- (te voldoen bij aankomst)

Ik schrijf me in voor de eerstvolgende meditatie

Na inschrijving krijg je een mail met alle informatie - check ook je spam.

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van aankomende evenementen
Marketing door

Schrijf je in voor de mailinglijst.

Wil je graag verbonden en op de hoogte blijven  aankomende workshops en events? Schrijf je voor de nieuwsbrief en laat je verrassen door:

Liefdevolle content: geniet van voorproefjes van mijn aankomende boek, persoonlijke verhalen en ontvang helende meditaties.

Samen op reis: reserveer als een van de eersten je plek voor nieuwe events en laat me weten hoe het voor jou was.

Stap in een wereld van verbondenheid en inspiratie, waar jouw spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling worden omarmd. Schrijf je in en laat de betovering beginnen!

Blijf op de hoogte

Check na het inschrijven even je junkmail als je binnen 5 minuten geen bevestigingsmail hebt gekregen. Je kunt je na aanmelding op elk moment uitschrijven via de 'unsubscribe' link onderaan de mails.

Over de organisator

20211108-_MG_9291

 

Ik ben Marleen Annet Jansen, vandaar dat mijn praktijk m.a.jansen heet. In de praktijk ondersteun ik nieuwetijds ontwaakte mensen op het gebied van energetisch werk, spirituele ontwikkeling, bevallen en baby’s.

Ik houd van verbinding en vind dat spiritualiteit ook heel down to earth kan zijn. Ik hoop een warme, veilige space te creëren, waar humor ook een plekje krijgt, voor iedereen waar ik een tijdje mee optrek, of dat nou tijdens je spirituele ontwikkeling is, een consult of een event.

Hopelijk zie ik je snel!

Liefs Marleen 

Check de plek!