Ga naar de inhoud

Natuurlijk stuitligging draaien of bevalling opwekken in Twente

Overtijdbehandeling in Enschede

Noot vooraf!

Deze specifieke consulten zijn nu alleen te boeken in combinatie met een energetisch somatisch consult. Daar boeken we de meeste resultaten mee namelijk.

Sta je ervoor open dat het samenspel tussen jou en je kindje je iets wil vertellen? Durf je te kijken naar patronen of ongeheelde stukken in het onderbewustzijn of ben je benieuwd naar de spirituele onderliggende oorzaken? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

 

Overtijd:

Wil je graag de bevalling opwekken? Woon je (in de buurt van) Enschede, Twente en ben je over de 41 weken zwanger? 

Onderzoek heeft aangetoond dat de baby het signaal geeft om de bevalling te starten, maar soms duurt het wat langer dan je gehoopt had..

In dat geval kan het zijn dat de baby net niet helemaal in de optimale positie ligt om geboren te worden en dus nog niet ‘klaar’ ligt. Daar kunnen we het kindje mee helpen! 

Doula doek
Doula traject (2)

Met oefeningen, drukpunten en massages maken we het weefsel rondom de baarmoeder zachter, positioneren we de baby in de klaar-voor-de-start stand en activeren we de geboortehormonen. Alles wat jij en de baby nodig hebben om ontspannen de bevalling te beginnen.

Het brengt je gegarandeerd in diepe ontspanning en kan als – zeer gewenste – bijwerking hebben dat we de bevalling opwekken. Nu dus in combinatie met een energetisch somatisch consult: 

Baby in stuitligging natuurlijk laten draaien in Twente

Stuitligging consult in Enschede

Wil je je kindje in stuitligging laten draaien op een natuurlijke manier? Baby’s hebben maar een millimeter nodig om net wel of niet de juiste draaiing te maken. Gelukkig kunnen we de baby daar een handje mee helpen. Met dit stuitliggingconsult creëren we de juiste omstandigheden voor een kindje om uit zichzelf te draaien. De behandeling bestaat onder andere uit:

Stuitligging natuurlijke behandeling moxa
Stuitligging draaien behandeling majansen twente

De behandeling creëert meer balans en ruimte in het bekken én verzacht de banden en spieren rondom de baarmoeder. Zo maken we het makkelijker voor de baby om spontaan te draaien. Deze behandeling is ook zeer geschikt in de voorbereiding van een uitwendige versie en het brengt je gegarandeerd in ontspanning! Ligt je kindje in week 33/34 nog in stuit? Gun jezelf en je kindje een zachte en spontane draaiing. 

 Deze oefeningen combineren we met een energetisch somatisch consult. Nieuwsgierig?

review

Toen met 41 weken strippen niet mogelijk was en ik een inleiding graag wilde voorkomen ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke manier om de bevalling op te wekken. Via via kwam ik bij Marleen terecht. Ze legde mij uit dat ze een overtijdbehandeling kon doen. En nog diezelfde avond (lees 3u later) stond ze op de stoep. Direct hadden we een fijn gevoel bij Marleen. De rust die ze uitstraalt en de duidelijke uitleg die ze gaf waren erg prettig. Ook gaf ze wat tips voor de bevalling. De behandeling voelde heerlijk ontspannen aan. Nog geen 2u nadat ze de deur uit was, begon de bevalling.
Anouck