Ga naar de inhoud

opstellingen, 1000 dagen en babycoach in Enschede

1000 dagen coach voor baby's, dreumesen en volwassen

Tijdens de eerste 1000 dagen wordt de basis gelegd voor de rest van je leven. Een biologisch proces dat onder andere invloed heeft op je gezondheid, emoties en prestaties. Als 1000 dagen coach kijk ik naar de patronen achter gedrag en gevoelens. Dat kan zijn wanneer je een gevoelig of onrustig kindje hebt of wanneer je zelf met iets aan de slag wil.

boek 1000 dagen coach Marleen Jansen

Babycoach in Twente

1000 dagen coach Marleen Jansen

Babycoach rondom Enschede

Is jouw baby of dreumes gevoelig, slaapt hij moeilijk, is voeden lastig of wil hij alleen maar bij je zijn? Dat kan het leven van het hele gezin op zijn kop zetten en dan wil je graag weer zo snel mogelijk rust in de tent.

Op deze jonge leeftijd is gedrag altijd logisch. Het komt niet zomaar uit de lucht vallen. Heb je al van alles geprobeerd? Wil je nu graag verder kijken? Bijvoorbeeld naar de diepere lagen van het gedrag en vooral de oorsprong daarvan? Sta je ervoor open dat je kindje misschien iets onbewusts in jou spiegelt?

Dan kom ik graag als dreumes- en babycoach voor jullie in actie. Vraag een kennismakingsgesprek aan. 

coaching & systeem opstellingen in Twente

Marleen jansen 1000 dagen coach

coaching voor volwassenen Enschede/online

Wist je dat je altijd terug kunt naar je eigen eerste 1000 dagen? Vaak komen sterke emoties of onmacht bij een kinderwens, tijdens de zwangerschap, of gewoon op elk ander moment, uit je onderbewustzijn omhoog vanuit die eerste vroege leven periode. 

Misschien zijn er terugkerende thema’s en patronen in je leven of je gezin waar je tegen aanloopt en niet helemaal je vinger op kunt leggen? Laten we het onbewuste bewust maken! Met spiegel oefeningen en systeem opstellingen duiken we het verleden in. Benieuwd of ik je kan helpen?

Vraag een kennismaking aan.

review

“In onze gesprekken weet Marleen als geen ander een veilig ruimte te creëren, waarin we (soms moeilijke) thema’s onderzoeken en bovenal, waar alles er mag zijn. Waar ik en alles dat ik voel en denk, er mag zijn. En vooral dat laatste heeft ontzettende helend voor mij gewerkt. Haar warmte en het mededogen dat ze heeft voor haar medemens, het vermogen tot inleven, en het niet-oordelende karakter, maakt dat ik me altijd weer wat beter over mezelf voel na een gesprek met haar. Ze weet verdiepende vragen en praktisch advies goed te combineren en is zowel intuïtief als rationeel sterk onderlegd. Kortom in zijn en doen een hele fijne coach”!
Susanne

review

Ik ben bij Marleen geweest omdat ik wat struggelde met bepaalde zaken in mijn leven, op relationeel niveau. Marleen heeft me ‘meegenomen’ naar het begin van mijn bestaan en het was super interessant om te merken waar bepaalde zaken waar ik nu tegenaan loop terug te voeren zijn op de tijd in de baarmoeder en geboorte. Het is niet iets waar ik, en ik denk de meesten van ons, zich mee bezig houden maar sinds ik dit heb gedaan is het voor mij veel duidelijker geworden waar bepaalde patronen vandaan komen. Ook de nazorg was fijn; ze hield de dagen na het consult contact met me om te peilen hoe het met me ging. Echt een aanrader als je tegen bepaalde terugkerende patronen aanloopt.
Marjolijn

welk pakket past bij jou?

consult/opstelling

Soms heb je gewoon even ruggespraak van een expert nodig of is er een specifiek onderwerp waar jij van weet dat een los consult genoeg is. Daarvoor zijn deze consulten die je al vanaf 1 uur af kunt nemen. Wil je alleen een systeem opstelling doen? Geen probleem!  

150,-

rust in de tent

Dreumes en babycoaching: In vier holistische stappen begeleid ik jullie naar meer rust in de tent: 1. oorzaak achterhalen. 2. passend advies. 3. veranderingen toepassen en 4. evalueren. De intake is in de praktijk in Enschede. Daarna kom ik graag een keer bij jullie thuis. Op die manier kan ik observeren hoe het bij jullie reilt en zeilt.

247,-

back to the future

We gaan terug naar het begin om de toekomst te veranderen. Wat weet jij over generationeel trauma in de familie, jouw eigen geboorte en die eerste periode van jouw leven? Welke patronen zijn er gelegd? Na dit traject voel jij je vrijer en heb je de tools om te veranderen wat er op onbewust niveau speelt. 

177,-