1000 dagen coaching

1000 dagen coaching

Tijdens de eerste 1000 dagen wordt de basis gelegd voor de rest van je leven. Een biologisch proces dat onder andere invloed heeft op je gezondheid, emoties en prestaties. Als 1000 dagen coach kijk ik naar patronen en proberen we samen naar antwoorden te zoeken op jouw vraag of vragen.

1000 dagen coach

Gezinscoaching

1000 dagen

Gezinscoaching

Is jouw baby onrustig, slaapt hij moeilijk, is voeden lastig of wil hij alleen maar bij je zijn? Wil je graag kijken naar de diepere lagen van het gedrag en vooral de oorsprong daarvan?

Dan kom ik graag als gezinscoach een keer bij jullie langs. Samen kijken we naar de persoonlijke behoefte en hoe we jullie vraag of vragen kunnen oplossen.

1-op-1 coaching

1000 dagen coachning

1-op-1 coaching

Angst en zorgen bij zwangerschap of kinderwens, emoties of hormonen zijn terugkerende levensthema’s waarmee je aan de slag wilt gaan.

Bij 1-op-1 coaching gaan we terug naar deze basis, om de toekomst te veranderen. Benieuwd of ik je kan helpen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan.

review

“In onze gesprekken weet Marleen als geen ander een veilig ruimte te creëren, waarin we (soms moeilijke) thema’s onderzoeken en bovenal, waar alles er mag zijn. Waar ik en alles dat ik voel en denk, er mag zijn. En vooral dat laatste heeft ontzettende helend voor mij gewerkt. Haar warmte en het mededogen dat ze heeft voor haar medemens, het vermogen tot inleven, en het niet-oordelende karakter, maakt dat ik me altijd weer wat beter over mezelf voel na een gesprek met haar. Ze weet verdiepende vragen en praktisch advies goed te combineren en is zowel intuïtief als rationeel sterk onderlegd. Kortom in zijn en doen een hele fijne coach”!
Susanne

review

Ik ben bij Marleen geweest omdat ik wat struggelde met bepaalde zaken in mijn leven, op relationeel niveau. Marleen heeft me ‘meegenomen’ naar het begin van mijn bestaan en het was super interessant om te merken waar bepaalde zaken waar ik nu tegenaan loop terug te voeren zijn op de tijd in de baarmoeder en geboorte. Het is niet iets waar ik, en ik denk de meesten van ons, zich mee bezig houden maar sinds ik dit heb gedaan is het voor mij veel duidelijker geworden waar bepaalde patronen vandaan komen. Ook de nazorg was fijn; ze hield de dagen na het consult contact met me om te peilen hoe het met me ging. Echt een aanrader als je tegen bepaalde terugkerende patronen aanloopt.
Marjolijn

welk pakket past bij jou?

losse consulten

Soms weet je nog niet zeker of mijn 1000 dagen coaching jou kan helpen. Soms heb je gewoon even een expert nodig die met je meedenkt. Of misschien wil je nog een extra consult na een van de pakketten. Daarvoor zijn de losse consulten, welke je al vanaf 1 uur af kan nemen.

75-

rust in de tent

Hier werken we aan: 1. oorzaak achterhalen. 2. passend advies. 3. implementeren en evaluatie. Voor de intake je naar mijn praktijk. Daarna kom ik graag bij jullie thuis, op die manier kan ik observeren hoe het bij jullie reilt en zeilt.

247,-

back to the future

We gaan terug naar het begin om de toekomst te veranderen. Wat weet jij over jouw eigen geboorte en die eerste periode? Welke patronen zijn er gelegd en hoe kunnen we deze veranderen zodat je daar nu en morgen profijt van hebt.

177,-