Ga naar de inhoud

M-body Your Business ReTREAT

Jouw businessplan: moeiteloos en van binnenuit

Eendaagse retraite Twente

Dompel en drenk jezelf in de weelde, rijkheid en overvloed van de Divine Feminine Flow.

Stel je eens voor: een hele dag alleen voor jou, waarin niets anders van belang is dan je laten meevoeren op de zacht deinende golven van het Divine Feminine dagprogramma. Je kunt alle taken, verplichtingen en ‘moetjes’ loslaten en je volledig overgeven aan iets wat vanuit je diepste zelf roept. Voel je die innerlijke roep al? Weet je al wat het is? Het is de Divine Feminine.

De Divine Feminine kent geen beperkingen op basis van iemands geslacht. Elke man of non-binair persoon die deze roep voelt, is dan ook van harte welkom

Voorlopig programma eendaagse Divine Feminine retreat Twente

Voorlopig programma?

Stap binnen in de wereld van de Divine Feminine energie, waar rauwe emoties en zachte speelsheid samenkomen in een dans van overgave en magie. Denk aan de krachtige Godin Kali, wiens woede een heel demonenleger kon verslaan, maar ook aan Bastet, de godin van vreugde en feest.

Tijdens onze eendaagse creëren we een ruimte waar je niet aan de slag hoeft te gaan, maar juist kunt ontspannen en je openstellen voor de moeiteloze kracht van overgave.

Hier kun je je feminine wijsheid, magie en vertrouwen laten stromen, in welke vorm dan ook. Er zijn geen verwachtingen, alleen de vrijheid om te verkennen en te ontdekken. Ben je er klaar voor om jezelf volledig onder te dompelen in deze betoverende reis?

Majansen Retreat Twente
Retreat Twente Majansen

De inspiratie voor deze eendaagse kwam bij me op in januari van dit jaar. Terwijl juli naderde, wist ik dat alles zou ontvouwen op Divine Timing. Ik geloof in de magie van het organiseren op die wijze.

Op mijn Instagram deel ik deze reis met mijn volgers en daar ontstaan prachtige creaties. Daarom is er nu ook een voorlopig programma, waarbij ik bewust ruimte openlaat voor Divine interventies. Deze eendaagse is een feestje waarbij we ons volledig kunnen overgeven aan wat zich aandient.

Ik organiseer deze eendaagse in lijn met de levendige energie van de Divine Feminine. Het is een uitnodiging om de wijsheid van overgave en vertrouwen te omarmen. Samen creëren we een ruimte waarin magie en synchroniciteit samenkomen voor een betekenisvolle reis.

Doe mee aan deze bijzondere eendaagse en ontdek de vreugde van het onverwachte. Laat je meevoeren in de schoonheid van het loslaten terwijl we in harmonie spelen met de Divine Feminine energie.

Yoga, dans, klankschalen, reiki, light language en meer in Twente

Gun jezelf deze eendaagse retraite in Twente

Het programma biedt een scala aan betoverende ervaringen:

 • Divine Feminine Blessing
 • Weelde Wens ceremonie
 • Klankschalen ‘lift up’ 
 • Bekken Yoga
 • Self love dance (geïnspireerd op oriëntaalse belly dance, Ori Tahati (Hawaiaanse dans), twerking en high heels dancing)
Ook is er ruimte voor een persoonlijk overgave programma, waarbij je je kunt laten leiden door je innerlijke kompas en je vol overgave kunt laten meeslepen op een speels avontuur onder leiding van je innerlijke godin, met o.a:
 
 • Speelse ‘walkabout’ tocht
 • Reiki & klankschalen massage
 • Akasha kronieken reading
 • Light language workshop
 • En meer..

Praktische informatie:

 • Datum: Donderdag 6 Juli
 • Tijdstip: inloop v.a. 9:00 uur / einde rond 18:00
 • Locatie: de Woeste Wieven – Hengelvelde, Twente

 • Deelname prijs: 143,-
 • Er zijn overnachtingsmogelijkheden bij de accommodatie. Boek deze zelf via www.dewoestewieven.nl (los van onze aanmelding).
 • De fysieke activiteiten vereisen geen hoog niveau. Ben je desondanks minder goed ter been? Laat het ons weten bij je aanmelding, dan houden we daar rekening mee.
 

Klaar om jezelf onder te dompelen in de magie van de Divine Feminine?

Reserveer nu je plek voor een betekenisvolle dag vol inspiratie, overgave en speelse vrouwelijke energie

Ontdek exclusieve content en workshops: Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je graag verbonden blijven met mij en mijn aankomende workshops? Schrijf je dan met een open hart in voor de nieuwsbrief en laat je verrassen door:

Liefdevolle content: Als nieuwsbriefabonnee word je verwend met exclusieve content. Geniet van voorproefjes van mijn aankomende boek, ontvang helende meditaties en persoonlijke inzichten die mijn hart raken en nergens anders te vinden zijn.

Samen op reis: ontvang informatie over mijn nieuwste workshops en activiteiten op het gebied van spiritualiteit en energetisch werk. Reserveer als een van de eersten je plek en verrijk je reis van persoonlijke groei.

Jouw hart spreekt: Jouw stem en inbreng zijn van onschatbare waarde. Als lezer heb je de mogelijkheid om jouw interesses en behoeften te delen, zodat ik workshops kan creëren die resoneren met jouw wensen en behoeften.

Stap in een wereld van verbondenheid en inspiratie, waar jouw spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling worden omarmd. Schrijf je in en laat de betovering beginnen!

.

Over de organisator

20211108-_MG_9291


Ik ben Marleen Annet Jansen, vandaar dat mijn praktijk Majansen heet. In mijn praktijk ondersteun ik nieuwetijds ontwaakte mensen op het gebied van energetisch werk, spirituele ontwikkeling, bevallen en baby’s.

Met een achtergrond in sociaal-cultureel werk, gespecialiseerd in dans en theater, heb ik voorheen als dansdocent gewerkt. Nu kan ik al deze thema’s samenbrengen in de organisatie van deze Divine Feminine eendaagse, en dat vind ik geweldig! Ik kijk er enorm naar uit. Ik heb ervoor gekozen om het een “treat” te noemen in plaats van een retraite of retreat, omdat het simpelweg een cadeautje voor jezelf is.

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in weelde, rijkheid en overvloed van de Divine Feminine? 

Schrijf je nu in voor de Divine Feminine eendaagse en geef jezelf een waardevolle dag vol heling, groei en speelse energie cadeau!