Ga naar de inhoud

KLANKSCHAAL EVENTS & SOUNDBATHS IN
TWENTE

verticale blogpost

Meditatieve klankschaal ontspanning

Je kunt onze klankschaal evenementen zien als een mini-retreat en laten wij nou de overtuiging hebben dat TREAT in het woord retreat voorop staat. Dat is waarom we je uitnodigen om te komen baden in de overvloedige magic of earth, energy &sound. 

Onze events zijn vaak een combinatie van energetisch werk, lichaamswerk en een klankbad in een groep van 8 tot 15 personen.

De ene keer wordt je verwend met de healing frequenties van de klankschalen, de andere keer voegen we daar sjamanistische drummen en  energiewerk zoals kundalini en  DNA activaties  aan toe. Er is altijd ceremoniële cacao voor wie dat wil en natuurlijk wordt je verwend met de magische frequenties van de frame drum en klankschalen.

Het is een beleving en tja, dat moet je ‘beleven’. Er valt verder weinig over uit te leggen, maar dat is dan meteen ook gewoon lekker Twents. 

Laat je een dagdeel meenemen door Marleen en Pascal in spirituele broedplaats de ‘efteling’ in Enschede. Als het voor je resoneert, weet je ook al dat je erbij moet zijn. Zo simpel is het en mag het zijn.kun

KLANKBAD / SOUNDHEALING in ENSCHEDE

Klankschaal in Twente

De eerstvolgend geplande sessies:

 

HELAAS! 

Deze zomer hebben we zomervakantie. Ook wel eens lekker 🙂 Na de zomer zie je ons snel weer terug dus houdt deze pagina in de gaten want ergens achterin augustus plannen we onze eerste events weer. 

Wil je zeker weten dat je niks mist? Schrijf je dan via de home pagina in voor onze mailinglijst waarin we persoonlijk met een mailtje op de hoogte houden over onze events. 

Andere dingen die je misschien leuk vind: 

  • Sirius portaal en zielenster chakra activatie meditatie, 2 tm 17 juli >> meer info <<
  • De kracht van je gevoel; een retraite in oktober in frankrijk waar Pascal en Marleen beiden als coach aanwezig zijn en je helpen van je hooggevoeligheid een super power te maken >> meer info <<
  • Geloof niks de podcast, enigzins over het debunken van allerlei spirituele zin en onzin >> naar de podcast <<
  • Blog: welke soort lichtwerker ben jij? >> naar de blog.
Majansen energetisch lichaamswerk
framedrum klankschalen enschede

Wij staan voor je klaar

Waar je ook staat in je ontwaking, bewustwording, spirituele of menselijke proces: je kunt meedoen aan dit evenement. Het zal namelijk precies voor jou doen wat het mag doen. Het mag zacht zijn, maar dat hoeft niet. Je mag diep gaan, maar dat hoeft niet. We mogen namelijk echt naar een wereld toewerken waarin dingen moeiteloos gaan. 

Tijdens het EARTH, ENERGY & SOUNDBATH zijn  er DNA activaties en energetische upgrades beschikbaar voor wie dat wil. Je weet diep van binnen of dit voor jou is. 

Weet dat wanneer je wel diep gaat of emotioneel geraakt wordt; Marleen en Pascal er voor je zijn om je te ondersteunen en te coachen. Ook is er tijdens het event ruimte om even een moment voor jezelf te pakken en is er iemand om je op te vangen als dat nodig is.

Spirituele en helende beleving in Enschede

Bestel je ticket hier

Laat je onder de bezielende begeleiding van Pascal en /of Marleen meenemen in een meditatieve klankschaal beleving vol met helende frequenties en prachtige klanken. 

Veelgestelde vragen

In principe is dit een ‘ligconcert’, want jij komt liggen op een yoga mat voor ongeveer 60-90 minuten en er wordt muziek voor jou gespeeld. 

Het andere verschil met een gewoon concert is dat je hier je ogen dicht doet en vaak in een soort meditatieve staat terecht komt door de klanken die je tegemoet komen.

In die staat kan het zijn dat je een reis maakt door jouw binnen wereld of er emoties en gedachten vrijkomen. Heel soms voelt iemand ook de behoefte om in een specifieke houdingen te gaan liggen of een beetje te bewegen. We zeggen altijd dat als die behoeftes omhoog komen je hier vooral gehoor aan mag geven. Het draagt namelijk bij aan het proces waar je in zit.

Ondertussen liggen er ook mensen naast jou, maar omdat iedereen in zijn eigen bubbel zit merk je daar vaak niks van.

Onze klankschaal events zijn echte TREATS voor jezelf. Wanneer je behoefte hebt aan extra ontspanning, of je voelt dat er wat geheeld mag worden zijn wij er voor je om die ruimte te maken én de space te holden.

Het is dus echt een aanrader op het moment dat je into spiritualiteit, healing, meditatie, yoga en bewustzijn bent!  

 

Yes, Be our guest! Maak het jezelf zo comfy als mogelijk, als-je-blieft. Heb je zo’n klein camping slaap/lucht matrasje? Bring it!

Wij dragen namelijk de overtuiging dat spiritueel, energetisch en innerlijke belevingen COMFORTABEL moeten zijn. Zeker als er emoties loskomen. Why make something hard even harder? Dat dit soort spiritueel emotioneel werk op meditaties bankjes en dunne matjes moet is wat ons betreft een oudetijdse spirituele overtuiging die we niet meenemen de gouden tijd in, waar dingen moeiteloos en liefdevol mogen gaan. 

Maar natuurlijk. Marleen is ook geboorte doula en werkt veel met zwangeren. Ben je dus zwanger? Dan willen we jou en de baby graag extra in de watten leggen. Je komt immers met zijn tweetjes. Laat ons daarom na je aanmelding in een mailtje weten dat en hoelang je zwanger bent. 

Medicijn van het hart

Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. In een ceremonie wordt cacao op een bewuste manier gerespecteerd als een plantmedicijn. Het is een krachtige katalysator voor helend werk. Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is een katalysator voor deze processen. Het staat bekend als een hartopenend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten (bron purekakaw.com).

Cacao in zijn rauwe vorm wordt al eeuwen door inheemse volken en sjamanen gebruikt voor ceremonies en rituelen en staat bekend als hart opener. Een echt heilig plant medicijn die wij in alle vormen eren en respecteren. D.w.z. dat wij de heilige methodes van de sjamanen dusdanig hoog hebben zitten dat we ook maar niet een klein beetje in de buurt durven te komen van wat zij te bieden hebben. Wel maken we heel erg dankbaar gebruik van het plant medicijn waar Marleen zelf mee heeft mogen werken, ervaren en verbinden. Omdat in onze ervaring het een mooie toevoeging kan zijn op een event als dit bieden we jullie graag een kopje aan. 

Het is een pittige drank die niet te vergelijken is met warme chocomel. In ceremoniele cacao zitten geen psychoactieve elementen. Dat maakt het veilig om te gebruiken. Het kan je wel helpen in een diepere trance staat te komen. Voor de volle beleving adviseren we je de ‘ceremoniele dosis’ te nemen. In zo’n kopje cacao zit 35-40 gram cacao. Ben je zwanger of wil je rustig aan beginnen dan geven we je graag een normale dosis van 10-15 gram cacao. Helemaal geen cacao is natuurlijk ook goed.

Onze Pascal legt vaak het volgende uit: 
‘ongeveer 70% van ons lichaam bestaat uit water. Het zit in je bloed, maar ook in je organen, spieren en vooral ook je bindweefsel. Water reageert op frequenties, op trillingen. Zo ook het water in ons lichaam en dat kunnen sommigen van ons goed voelen tijdens een klankbad’.

Resonantie en trillingen: Klankschalen produceren geluid door trillingen, en deze trillingen worden gevoeld door het lichaam. Dit kan helpen bij het afstemmen van de frequenties van het lichaam en de geest, waardoor een gevoel van harmonie en evenwicht ontstaat.

Ontspanning: Het luisteren naar de zachte en hypnotiserende klanken van klankschalen kan een diepe staat van ontspanning induceren. Dit helpt bij het verminderen van stress, spanning en angst.

Meditatieve staat: De repetitieve en melodieuze klanken van klankschalen kunnen de geest helpen kalmeren en tot een meditatieve staat leiden. Dit kan mensen helpen om in het hier en nu te zijn, hun gedachten los te laten en een gevoel van innerlijke rust te vinden.

Fysieke en emotionele heling: Veel mensen geloven dat de trillingen van klankschalen fysieke en emotionele blokkades kunnen helpen opheffen. Dit kan bijdragen aan het genezingsproces van verschillende klachten, zoals hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen en zelfs depressie.


Veel mensen kennen Kundalini als een opstijgende energie door je chakra’s. Vanaf de wortel (je stuitje) tot aan je kruin. Deze opstijgende vorm is een ontwakende, losmakende energie en wordt vaak afgebeeld als een (of twee) slang(en). 

Het woord Kundalini vindt zijn oorsprong in het Sanskriet en betekent letterlijk “de opgerolde”. Volgens oude geschriften ligt Kundalini energie, ook wel levensenergie, als een opgerolde slang te slapen aan de basis van onze wervelkolom. Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra’s omhoog naar de kruin. Doordat het door alle chakra’s heen gaat, zorgt Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door onbewuste stukken heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak.

Wat veel mensen niet weten is dat diezelfde levensenergie ook de andere kant op stroomt. De neerwaartse beweging is minstens net zo belangrijk. Niet alleen zorgt die voor aarding van energie en van jezelf, maar ook zorgt deze beweging ervoor dat zaken niet te zwaar worden, moeiteloos worden ervaren en luchtig mogen blijven. 

Tijdens onze sessies werken we dus met deze energie de beide kanten op. Dat is precies wat er bedoeld wordt in de tekst hierboven met ‘Waar je ook staat in je ontwaking, bewustwording, spirituele of menselijke proces: je kunt meedoen aan dit evenement. Het zal namelijk precies voor jou doen wat het mag doen’.

Het is een energetische activatie van DNA. Je kunt het het beste zo zien: iedereen heeft in zijn multidimensionele energetische lichamen ook DNA strengen. Die zijn verbonden met het stoffelijk DNA. In ons stoffelijke DNA zit nog wat slapend DNA met eeuwen oude kennis en informatie (wetenschappers dachten dat dit junk DNA was). Als iets slaapt kan het natuurlijk ook wakker worden. 

Als je net de Kundalini uitleg hebt gelezen weet je dat dat ook gaat over ontwaken. Wist je nu dat DNA opgerold ligt? Hoe ’toevallend’ he 😉

Tegenwoordig weten de knappe koppen al dat DNA, of beter gezegd verschillende genen in het DNA aan en uit gezet kunnen worden. De stroming in de wetenschap die zich hiermee bezig houdt is de epi-genetica. Epi betekent rondom. Er is dus aangetoond dat er rondom de genen een aan en uit knop zit.  

Doe je dus mee aan dit event en de Kundalini dan wordt door de energie die jij in jezelf in beweging zet jouw energetische DNA geactiveerd dar vervolgens de intentie en ruimte geeft voor jou stoffelijk DNA om te ontwaken (c.q dat er wat knopjes omgezet worden van de genen).

Disclaimer: de informatie in deze tekst is gebaseerd op eigen ervaring icm wetenschappelijk onderzochte stukken.

Of course! The language of space holding, sound, frequency and energy is universal. So we’d love to have you!

Schrijf je in voor de mailinglijst.

Wil je graag verbonden en op de hoogte blijven over  aankomende workshops en events? Schrijf je voor de nieuwsbrief. 

Blijf op de hoogte

Check na het inschrijven even je junkmail als je binnen 5 minuten geen bevestigingsmail hebt gekregen. Je kunt je na aanmelding op elk moment uitschrijven via de 'unsubscribe' link onderaan de mails.

Over de organisator

20211108-_MG_9291

 

Ik ben Marleen Annet Jansen, vandaar dat mijn praktijk m.a.jansen heet. In de praktijk ondersteun ik nieuwetijds ontwaakte mensen op het gebied van energetisch lichaamswerk, spirituele ontwikkeling, bevallen en baby’s.

Samen met Pascal Tenfelde organiseer ik daarom ook evenementen die ruimte geven aan jouw innerlijke beleving. Soms doen we dat samen, soms doen we dat alleen. Zo geef ik ook een cursus ‘Soft Somatics‘ waarbij je op een yoga mat met rustgevende muziek en hele zachte bewegingen spanning uit je lijf beweegt. 

Hopelijk zie ik je snel!

Liefs Marleen 

Check de plek!