Ga naar de inhoud

De ontwaking kronieken

zijn short story e-books over mijn ervaringen met ontwaken, het verankeren van kosmische energien in de de aarde en hoe de verhalen van oud uit de spirituele wereld hier inpassen. In het eerste deel vertel ik je alles over de energien die we inbrachten voor de tweede ontwakingsgolf en de 144.000. 

This is de deal: je schrijft je in voor de e-books en krijgt binnen 1 seconde jouw eerste exemplaar in je inbox in ruil daarvoor kom je op mijn mailinglijst waar ik nog meer mooie dingen met je deel, zoals aankomende events & retraites, digitale meditaties, nieuwe blogs, podcasts en updates over de pilot opleiding voor energetisch lichaamswerk. 

Daarna krijg je zodra ik weer een nieuw deel van de ontwaking kronieken heb geschreven het volgende deel in je inbox. Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie op de e-books dus mail me vooral wat je ervan vond! 

volg me op the gram