Ga naar de inhoud

RITE OF THE WOMB

Zachte rituele reiniging en bevrijding van je vrouwenlijn

RITE OF THE WOMB MEA OCTOBER TWENTE

27 juni, 19:00 u
Rite of the womb in Twente

Voor de rite of the womb gaan we even terug naar de wetenschap. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat organen emoties kunnen opslaan. De term ‘gebroken hart’ komt ergens vandaan natuurlijk.
In het bijzonder is er (logischerwijs) in holle organen veel plek voor deze emoties. De baarmoeder is zo’n hol orgaan.

En stel je nu eens voor.. het eerste begin van jou, de eicel waaruit je bent ontstaan, werd al gevormd in de baarmoeder van jouw oma. En in haar baarmoeder leefden ook al verhalen, emoties, pijn en trauma. Die zij op haar beurt doorgaf aan jouw moeder, en daarmee aan jou.

En stel je nu eens voor dat dit niet bij jouw oma al begon, maar bij het allereerste begin van jouw vrouwenlijn. Steeds werden de emoties, verhalen, trauma’s en pijn van baarmoeder op baarmoeder doorgegeven. En nu leven ze nog bij jou, in jou. Plus alles wat je zelf meegemaakt en opgeslagen hebt. Dat is veel om bij je te dragen. 

Ceremoniele cacao en de rite of the womb

Rite of the womb; voor het stoppen van de pijn in de vrouwenlijn

Que de Rite of the Womb. Een ritueel waarmee we zeggen: dit lijden stopt hier, bij mij. 
 
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. Maar een plek voor creatie en het geven van leven. Het stopt hier, bij ons.
 
We staan stil bij het loslaten van al deze pijn, het verdriet. Maar ook zeker bij de mooie dingen die zijn doorgegeven van generatie op generatie. Want die zijn er ook. En die mogen we koesteren. En vooral voor altijd bij ons dragen. We gaan helen, vergeven, verbinden, delen en vooral: voelen. Wees welkom.
TWENTE RITE OF THE WOMB
MEA OCTOBER RITE OF THE WOMB

Wombhealing facilitator: Esmee

Bij een prachtige ceremonie als dit hoort ook een prachtige host. Esmee (Mae.October) is mama met een business, een fantastische fotograaf en content queen, maar voor nu nog belangrijker: ze is een ingewijde in dit (officiële Munay Ki) ritueel en geeft met alle liefde het ritueel eens bij ons in Enschede. Na het ontvangen van de womb healing ben jij ook ingewijde en zou je het ritueel zelf kunnen doorgeven. 

Nieuwsgierig naar Esmee: https://www.maeoctober.com/

De foto’s op deze pagina zijn van Esmee’s eerdere ceremonies en gemaakt door de talentvolle fotograaf Cher van Cher.fotografie

Rite of the womb, vanaf nu is de baarmoeder een plek van creatie en liefde

Boek jouw plekje hier

Even alles voor je op een rijtje voor de eerste volgende Rite of the Womb: 

Wanneer: Do 27 Juni om 19:00 u
Waar: Hengelosestraat 99 Enschede
Kosten: 77,-
Er is plek voor 10 vrouwen

Programma:
19:00 Sharing Circle
19:30 Cacao uitdelen
19:45 Visualisatie
20:15 Rite of the Womb (een voor een ontvangen)
21:00 Afsluiting in Cirkel 

Ben jij klaar om van je (energetische) baarmoeder een plek vol leven en creatie te maken?

Veelgestelde vragen

We komen met allemaal kwetsbare vrouwen bij elkaar. We creëren daar graag een veilige plek voor, soms komen er emoties omhoog. Dit kan zich al een paar dagen van te voren aandienen. Het is je onderbewustzijn die dan zegt: ‘ja, vrouw. We zijn er klaar voor. Laat maar los’. Laat het gebeuren, je hoeft er verder niks mee. 

Tijdens de ceremonie komen we samen in een cirkel. We zitten op yoga matjes en /of kussens. Je mag je eigen kussentje meenemen, maar er zijn er ook voldoende aanwezig. Evenals lekkere dekentjes voor als je het koud krijgt. 

Esmee begeleid je door de ceremonie heen. Je hoeft daar zelf niks voor te doen. Wel zijn er vooraf een aantal dingen voor te bereiden. Daar over krijg je informatie in je mail. 

Heb je moeite met laag zitten door bijvoorbeeld rug, heup problemen? Laat het dan even weten. Er zijn allerlei oplossingen beschikbaar. 

Maar natuurlijk.

Esmee was zelf zwanger van haar tweede toen ze het ritueel ontving en beschrijft het als een magisch moment waar ze nog regelmatig aan terug denkt. 


Marleen, de organisator achter de schermen,  is 3 jaar geboorte doula geweest en werkt veel met zwangeren. Ben je dus zwanger? Dan willen we jou en de baby graag extra in de watten leggen. Je komt immers met zijn tweetjes. Laat ons daarom na je aanmelding in een mailtje weten dat en hoelang je zwanger bent. 

Nb, zit je nog in de eerste drie maanden van je zwangerschap en twijfel je? Neem dan even contact met marleen op via de contact pagina. 

Yes vrouw, en misschien wel juist dan. Energetisch zit er nog een baarmoeder. De ladingen van de vrouwenlijn zitten er ook nog en daar is dit voor. Het eren van die plek waar in jouw geval jouw fysieke baarmoeder zat kan ook zo helend zijn. Resoneert het voor je? Heb je het idee dat je er moet zijn?  Boek je plekje! 

Medicijn van het hart

Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. In een ceremonie wordt cacao op een bewuste manier gerespecteerd als een plantmedicijn. Het is een krachtige katalysator voor helend werk. Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is een katalysator voor deze processen. Het staat bekend als een hartopenend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten (bron purekakaw.com).

Cacao in zijn rauwe vorm wordt al eeuwen door inheemse volken en sjamanen gebruikt voor ceremonies en rituelen en staat bekend als hart opener. Een echt heilig plant medicijn die wij in alle vormen eren en respecteren. D.w.z. dat wij de heilige methodes van de sjamanen dusdanig hoog hebben zitten dat we ook maar niet een klein beetje in de buurt durven te komen van wat zij te bieden hebben. Wel maken we heel erg dankbaar gebruik van het plant medicijn waar Marleen zelf mee heeft mogen werken, ervaren en verbinden. Omdat in onze ervaring het een mooie toevoeging kan zijn op een event als dit bieden we jullie graag een kopje aan. 

Het is een pittige drank die niet te vergelijken is met warme chocomel. In ceremoniele cacao zitten geen psychoactieve elementen. Dat maakt het veilig om te gebruiken. Het kan je wel helpen in een diepere trance staat te komen. Voor de volle beleving adviseren we je de ‘ceremoniele dosis’ te nemen. In zo’n kopje cacao zit 35-40 gram cacao. Ben je zwanger of wil je rustig aan beginnen dan geven we je graag een normale dosis van 10-15 gram cacao. Helemaal geen cacao is natuurlijk ook goed.

Of course! The language of energy and rituals is universal. So we’d love to have you!

Schrijf je in voor de mailinglijst.

Wil je graag verbonden en op de hoogte blijven over  aankomende workshops en events? Schrijf je voor de nieuwsbrief. 

Blijf op de hoogte

Check na het inschrijven even je junkmail als je binnen 5 minuten geen bevestigingsmail hebt gekregen. Je kunt je na aanmelding op elk moment uitschrijven via de 'unsubscribe' link onderaan de mails.

Over de organisator

Majansen Marleen divine feminine

 

Ik ben Marleen Annet Jansen, vandaar dat mijn business m.a.jansen heet. In de praktijk ondersteun ik nieuwetijds ontwaakte mensen op het gebied van energetisch lichaamswerk, spirituele ontwikkeling, bevallen en baby’s.

Ceremonies zoals de Rite of the Womb passen daar helemaal in. Dit is de eerste keer dat ik dit organiseer en ik mag de rite dan ook nu zelf ontvangen. Dus ik zit straks lekker tussen jullie dames, hopelijk te brullen en los te laten en mezelf te bevrijden. Ik voelde dat ik er klaar voor was, jij?

Hopelijk zie ik je daar!

Liefs Marleen 

Check de plek!