Meteen naar de inhoud

Spiritualiteit: Een consult, energetische massage, postpartum massage, healing & readings in Enschede of op afstand

Spiritualiteit zonder poespas

Als klein meisje had ik al ‘spirituele’ ervaringen. Alleen voor mij waren ze niet spiritueel maar normaal. Mijn belevingen waren van mij en ik hoefde dat niet zo zeer onder de noemer spiritualiteit te hangen. Terwijl ik opgroeide en mij steeds meer verdiepte in spirituele materie merkte ik dat de bestaande esoterie en occulte kennis veelal niet resoneerde voor me, dus ik heb het vooral in mezelf gezocht, gevonden en ontwikkeld. Daarom noem ik het spiritualiteit zonder poespas! 

Wel heb ik als kind veel angsten gehad voor wat er om mij heen gebeurde en vervolgens natuurlijk ook voor wat dat met mij deed. Ik heb best lang oprecht gedacht dat er wat mis met me was, maar sinds ik mijn talenten hebt omarmd heb ik ze als absolute kracht ervaren en dat mag groots zijn.  

“Ik hoef niet spiritueel te zijn”

Nog steeds heb ik niet zo veel met de main stream spiritualiteit. Het gaat voor mij namelijk niet om de spiritualiteit, maar om de verbinding die ik heb met mezelf en anderen en daar hoef ik niet spiritueel voor te zijn, dat kan van mens tot mens. (Hier lees je er wat meer over)

Mijn energetisch werk is inmiddels zo’n groot onderdeel geworden van mij dat ik het ook graag integreer in mijn aardse werk. Daarom bied verschillende losse energetische consulten en deel ik op gevoel energie updates op mijn Nimue instagram. 

Voor korte gratis visualisaties kun je mijn MaJansen Maditaties op Spotify beluisteren: Geleide meditaties o.a. voor contact met je kindje bij zwangerschap (van je partner) of kinderwens. 

Energetisch consult - energetische vrouwen massage - postpartum massage Twente

Energetisch consult

Het is voor mij belangrijk om het energetische niet in het onderbewuste te laten. Je moet er wel wat mee kunnen. Daarom gaan tijdens een consult doelgericht aan de slag. Je komt bij me met een vraag of een probleem, daarover verbinden we met je hoger zelf en bekijken we je vraagstuk op een ander niveau. Waar nodig voeren we energie aan of af. 

Welke onderwerpen kun je aan denken?

  • Je hebt gewoon het gevoel dat je hier moet zijn 😉
  • Negatieve energie komt veel binnen of vraag je je af of je energie van anderen draagt?
  • Bij kinderwens of tijdens de postpartum periode
  • Te veel in het hoofd of kan niet goed aarden
  • Ik loop ergens tegen aan waar ik mn vinger niet op kan leggen of ik voel dat ik even wat hulp hierbij nodig heb
Marleen is doula (geboortecoach) in Enschede en Twente
Doula Marleen Jansen 1000 dagen coach

Energetische vrouwen massage – postpartum massage

Deze massage is bedoeld voor (zwangere, postpartum) vrouwen. De massage combineer ik met een energetische healing, waarbij we waar nodig energie opschonen, verwerken of toevoegen en als ook geschikt als postpartum massage. 

Deze massage kan nog een tijdje doorwerken, emotioneel of lichamelijk. Is er dan nog iets waar je op terug wil komen dan kun je altijd bij me terecht.

Healing & readings in Enschede of op afstand

healing sessie en reading

Een energetische healing sessie die we ook op afstand kunnen doen. Ik verbind met jouw energetische en hoger zelf en voel waar er in de energie wat klaar is om los te laten, dat voeren we af en waar nodig voegen we wat toe. Indien gewenst combineren we dit met een reading:

Zuiverheid – Bij een reading vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij jouw belevingswereld. Het doel van een reading is healing. Het channelen van boodschappen komt vaak nauw kijken en jouw eigen onderscheidend vermogen is daarbij heel belangrijk. Neem je iets gewoon aan? Of voel je met me mee? Ik zal je nooit zeggen dat je iets ‘moet’ en ik stuur je altijd weer naar huis met iets waar je wat mee kan. Ook kunnen er (ongeboren) kindjes doorkomen. 

Doula Twente
Doula Marleen Jansen 1000 dagen coach

Voor beide sessies of een combinatie ervan ben je welkom in mijn praktijk in Enschede of op afstand. In dat laatste geval krijg je van mij een verslag van de reading die je op je gemak door kunt nemen en waar we, als er behoefte aan is, nog even over kunnen praten. 

review

Ik heb de energetische (rug) massage van Marleen als zeer prettig ervaren. Heel verlichtend en rustgevend. Ik voelde de (positieve) energie weer stromen. Blokkades die in mijn lichaam vast zaten waren opgeheven. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk was het een massage. Na de tijd was ik heerlijk relaxt en voelde ik de liefde en overvloed naar me toestromen. 
Nienke