behandelingen

Ontspanningsbehandeling

Ben je nu zwanger of bevallen in de afgelopen 6 maanden? Dan is deze ontspanningsbehandeling heerlijk voor jou of jouw kindje.

Kies je voor een behandeling voor jezelf dan krijg je onder het genot van een kop thee of koffie massages en oefeningen waarmee we de spanning uit je lichaam halen en je heerlijk relaxed wordt.

Kies je voor een behandeling voor je baby dan gaan we een aantal (massage)oefeningen waar je kindje niet alleen ontspannen van wordt, maar die ook bijdragen aan de motorische ontwikkeling.

overtijdbehandeling

Overtijdbehandeling

Ben je over de 41 weken zwanger en
helemaal klaar voor de komst van je kleintje? 

Die laatste loodjes wegen echt het zwaarst. En we weten uit onderzoek dat de baby het signaal geeft om de bevalling te starten. Maar soms duurt het wat langer dan je wil…

Merk je dat je een bepaalde lichamelijke, maar ook mentale onrust voelt? Dan is deze behandeling perfect voor jou.

overtijdbehandeling
Doula traject (2)

Door middel van drukpunten, massages en oefeningen, proberen we tijdens de overtijdbehandeling de buik, het bekken en de baby in beweging te krijgen. Zo stimuleren we de geboortehormonen. Het brengt je gegarandeerd in diepe ontspanning en kan als – zeer gewenste – bijwerking hebben dat de bevalling begint!

stuitbehandeling

Stuitbehandeling

Ligt je kindje in stuitligging? We kunnen de natuur hopelijk een handje helpen. Met deze stuit behandeling proberen we het kindje uit te nodigen om te draaien. De behandeling bestaat onder andere uit:

pexels-amina-filkins-5424696
Doula doek

De behandeling richt zich op het creëren van ruimte in het bekken en verzachten van de buik zodat het kindje wellicht oppikt dat er wat meer ruimte is om te draaien. Het brengt je gegarandeerd in ontspanning!

review

Toen met 41 weken strippen niet mogelijk was en ik een inleiding graag wilde voorkomen ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke manier om de bevalling op te wekken. Via via kwam ik bij Marleen terecht. Ze legde mij uit dat ze een overtijd behandeling kon doen. En nog diezelfde avond (lees 3u later) stond ze op de stoep. Direct hadden we een fijn gevoel bij Marleen. De rust die ze uitstraalt en de duidelijke uitleg die ze gaf waren erg prettig. Ook gaf ze wat tips voor de bevalling. De behandeling voelde heerlijk ontspannen aan. Nog geen 2u nadat ze de deur uit was, begon de bevalling.
Anouck