Meteen naar de inhoud

Zwangerschapsmassage, stuitligging draaien of bevalling opwekken in Twente / aan huis

Zwangerschapsmassage, postpartum massage en babymassage in Enschede

Noot vooraf | Momenteel geniet ik van een sabbatical. Zodra ik weer klanten aanneem zie je dat hier meteen terug. Mocht je vragen hebben of doorverwijzingen willen? Stuur me gerust een berichtje  🙂

Even een moment voor jezelf -> Laat de wereld voor wat hij is en gun jezelf ontspanning en ontlading. Ben je nu meer dan 12 weken zwanger, in je postpartum periode of is er een (onrustige) baby? Dan zijn deze massages perfect voor jou.

De ontspanningsmassages: ik leg je graag helemaal in de watten met massages en oefeningen waarmee we spanning uit je lijf halen. Laat in 60 min alles even los en ervaar de weldadigheid van deze ontspanningsmassage.

De energetische massages: een extraatje voor jezelf! Ontladen en opladen; na deze massage ben je niet alleen helemaal relaxt maar stroomt jouw energie als nooit te voren. Extra handig als je ook wat klachten ervaart en geschikt als healing in je postpartum periode (v.a. 4 weken na de bevalling).

Bonding moments: massages samen met je kindje! Is er een heftige bevalling geweest? Of wil je een uurtje de tijd nemen om wat baby-massages aan te leren? Dan help ik je graag met of een energetische healing of een les alternatieve baby massage die je kindje helpt prikkels te verwerken.

  • Zwangerschapsmassage ontspanning | 60 min | 77,-
  • Zwangerschapsmassage energetisch (flow) | 60 min | 93,17
  • Postpartum massage ontspanning | 60 min a | 77,-
  • Postpartum massage energetisch (healing) | 60 min | 93,17
  • Mama – baby duo healing  (vanaf week 1)  75 min | 93,17
  • Bonding moment babymassage les (ook voor papa’s, vanaf week 6)  75 min a | 93,17

Op een natuurlijke manier de bevalling opwekken in Twente

Overtijdbehandeling aan huis in Twente e.o.

Wil je graag de bevalling opwekken? Woon je (in de buurt van) Enschede, Twente en ben je over de 41 weken zwanger? 

Onderzoek heeft aangetoond dat de baby het signaal geeft om de bevalling te starten, maar soms duurt het wat langer dan je gehoopt had..

In dat geval kan het zijn dat de baby net niet helemaal in de optimale positie ligt om geboren te worden en dus nog niet ‘klaar’ ligt. Daar kunnen we het kindje mee helpen! 

Doula doek
Doula traject (2)

Met oefeningen, drukpunten en massages maken we het weefsel rondom de baarmoeder zachter, positioneren we de baby in de klaar-voor-de-start stand en activeren we de geboortehormonen. Alles wat jij en de baby nodig hebben om ontspannen de bevalling te beginnen.

Het brengt je gegarandeerd in diepe ontspanning en kan als – zeer gewenste – bijwerking hebben dat we de bevalling opwekken.

Baby in stuitligging natuurlijk laten draaien in Twente

Stuitligging consult in Enschede

Wil je je kindje in stuitligging laten draaien op een natuurlijke manier? Baby’s hebben maar een millimeter nodig om net wel of niet de juiste draaiing te maken. Gelukkig kunnen we de baby daar een handje mee helpen. Met dit stuitliggingconsult creëren we de juiste omstandigheden voor een kindje om uit zichzelf te draaien. De behandeling bestaat onder andere uit:

Stuitligging natuurlijke behandeling moxa
Stuitligging draaien behandeling majansen twente

De behandeling creëert meer balans en ruimte in het bekken én verzacht de banden en spieren rondom de baarmoeder. Zo maken we het makkelijker voor de baby om spontaan te draaien. Deze behandeling is ook zeer geschikt in de voorbereiding van een uitwendige versie en het brengt je gegarandeerd in ontspanning! Ligt je kindje in week 33/34 nog in stuit? Gun jezelf en je kindje een zachte en spontane draaiing. 

review

Toen met 41 weken strippen niet mogelijk was en ik een inleiding graag wilde voorkomen ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke manier om de bevalling op te wekken. Via via kwam ik bij Marleen terecht. Ze legde mij uit dat ze een overtijdbehandeling kon doen. En nog diezelfde avond (lees 3u later) stond ze op de stoep. Direct hadden we een fijn gevoel bij Marleen. De rust die ze uitstraalt en de duidelijke uitleg die ze gaf waren erg prettig. Ook gaf ze wat tips voor de bevalling. De behandeling voelde heerlijk ontspannen aan. Nog geen 2u nadat ze de deur uit was, begon de bevalling.
Anouck